WhatsApp Image 2021-07-06 at 09.56.54
WhatsApp Image 2021-07-06 at 09.56.54

Maand archief

Schoolgids

Beste ouders/verzorgers,

In onze samenleving gaat elk kind naar de basisschool. Zo ongeveer acht jaar vormt het ritme van de school een vast onderdeel van het dagritme van u en van uw kind(eren).

Een school kies je met zorg. Scholen verschillen in manier van werken, in sfeer en in resultaten. En ze verschillen in kwaliteit. In een wereld waarin zoveel te kiezen is, is deze keuze dan ook niet de eenvoudigste.

Met deze schoolgids willen wij u helpen bij het kiezen van een school voor uw kind. In deze gids beschrijven wij waar wij voor staan, welke uitgangspunten wij hanteren en hoe wij de kwaliteit verhogen.

Natuurlijk is deze gids ook bedoeld voor ouders/verzorgers (*) die onze school al hebben gekozen voor hun kind(eren). Aan hen leggen we met deze gids verantwoording af over ons geboden onderwijs.

Deze gids bieden we digitaal aan via onze website. Mocht u een papieren versie willen ontvangen, dan kunt u een mailtje sturen aan  info@hendrik-boogaard.nl.

Mocht het zijn dat u na het lezen van deze gids nog vragen heeft, dan nodig ik u van harte uit om een nadere toelichting te vragen.

Veel leesplezier!

Met vriendelijke groet,

Freek Kloeg

210801 Schoolgids HBSamenstroom-2021-2022

 

 

 

 

 

Contact

RKBS Hendrik Boogaard
Rie Mastenbroekplein 2
3223 KJ Hellevoetsluis
Tel.: 0181 - 31 31 94
info@hendrik-boogaard.nl

facebook